Keresés...

A SZOLGÁLÓLÁNY MESÉJE ÁPRILIS 27-ÉN INDUL EXKLUZÍVAN AZ HBO GO-N

Margaret Atwood díjnyertes, disztópikus bestsellerének sorozatadaptációja áprilistól lesz látható, kizárólag az HBO Europe műsorán.


Az HBO Europe megvásárolta a Margaret Atwood regényéből készült sorozat kizárólagos vetítési jogát Közép-Európában, így Magyarország mellett Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában csak az HBO műsorán lesz látható. Az első három epizód premierje április 27-én lesz az HBO GO-n, melyet aztán hetenként egy új epizód követ. A főszerepekben Elisabeth Moss (Mad Men – Reklámőrültek), Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum, Szerelmes Shakespeare), Samira Wiley (Orange Is The New Black), Max Minghella (The Mindy Project), Yvonne Strahovski (Chuck, Dexter), O.T. Fagbenle (The Five), Alexis Bledel (Szívek szállodája), Madeline Brewer (Orange is the New Black) és Ann Dowd (A hátrahagyottak) lesznek láthatók.

A Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius társadalomban játszódik, amely az egykori Amerikai Egyesült Államok helyén jött létre. A környezeti katasztrófák által fenyegetett és zuhanó születési számokat mutató Gileádban torz fundamentalizmus uralkodik, amely militarizált formában tűzi zászlajára a „visszatérést a hagyományos értékekhez”. Offred (Elisabeth Moss), aki a Vezér háztartásában Szolgálólányként dolgozik, az egyik utolsó termékeny nő, így a nőknek abba a kasztjába tartozik, akiket szexuális rabszolgaságra kényszerítenek a világ újbóli benépesítésére irányuló utolsó kétségbeesett erőfeszítés nevében. Offrednek ebben a rémisztő társadalomban kell életben maradnia a Vezérek, kegyetlen Feleségeik, a háztartásvezető Marthák és a többi Szolgálólány között – akik közül bárki Gileád kémje lehet –, és beteljesítenie célját: mindezt túlélni és megtalálni a lányát, akit elvettek tőle.

Az 1985-ös novella televíziós adaptációjának alkotója, executive producere és írója Bruce Miller (The 100 – A Visszatérők), további executive producerek pedig Warren Littlefield (Fargo), Daniel Wilson, Fran Sears és Ilene Chaiken. A szolgálólány meséjét az MGM Television készítette és nemzetközileg az MGM forgalmazza.

A szolgálólány meséje április 27-étől lesz látható, kizárólag az HBO GO-n.

Az HBO Europe-ról

Az HBO Europe szolgáltatja az HBO és a Cinemax lineáris televíziócsatornákat, az HBO GO-t és az HBO On Demand-ot operátor partnerein keresztül Lengyelországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában. Az HBO Nordic „A sorozatok otthona”, amely prémium előfizetéses VOD-szolgáltatást nyújt közvetlenül, illetve operátor partnerein keresztül a fogyasztóknak Svédországban, Norvégiában, Finnországban és Dániában.

A Metro-Goldwyn-Mayerről

A Metro-Goldwyn-Mayer a világ egyik vezető szórakoztatóipari vállalata, amely mozis és televíziós tartalmak gyártásával és platformokon átívelő globális forgalmazásával foglalkozik. A vállalat tulajdonában áll a világ egyik legnagyobb gyűjteménye prémium filmes és televíziós tartalmakból. Az MGM emellett résztulajdonos számos televíziócsatornában. További információért, kérjük, látogasson el a www.mgm.com weboldalra.

Margaret Atwood díjnyertes, disztópikus bestsellerének sorozatadaptációja áprilistól lesz látható, kizárólag az HBO Europe műsorán.
 
Elejére!