Keresés...

Puklus Péter: Egy harcos epikus szerelmi története

December 5-én a Capa Központ Project Room termében Egy harcos epikus szerelmi története - The Epic Love Story of a Warrior címmel nyílik meg Puklus Péter önálló kiállítása.

A bemutatott installációk és fotográfiák szimbolikus, művészettörténeti utalásokkal teli képi metaforái egy szubjektív, konceptuális történelem-elbeszélésként foghatók fel. A redukált, s egyben letisztult képi világ, az önmagukban álló, allegorikus képek olvasati lehetőségei a műfajok sokrétű használatától kezdve a különböző tárgy-együttesek vizsgálatán keresztül sokfelől elindítható, míg a sorozat egésze egy jobban körülvonalazható egységként jelenik meg.

A kiállításon látható lesz Puklus Péter a londoni SPBH Editions kiadásában megjelent The Epic Love Story of a Warrior című legújabb fotókönyve is, melyet a Paris Photo – Aperture Foundation PhotoBook Awards kuratóriuma az év legjobb tíz könyve közé választott.

A kiállítás kurátora: Gellér Judit
A kiállítás időpontja: 2016. december 06. – 2017. január 08.

A kiállítás ingyenesen megtekinthető.


December 5-én a Capa Központ Project Room termében Egy harcos epikus szerelmi története - The Epic Love Story of a Warrior címmel nyílik meg Puklus Péter önálló kiállítása.  A bemutatott installációk és fotográfiák szimbolikus, művészettörténeti utalásokkal teli képi metaforái egy szubjektív, konceptuális történelem-elbeszélésként foghatók fel.
 
Elejére!