Keresés...

A KÖNYVELŐ (16)

A KÖNYVELŐ (16) Chris Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője és kissé autista – kerüli az embereket, magányosan él és nem is vágyik másra. Amikor egy befolyásos nagyvállalat könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik. Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a párral. Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni. De Chris tartogat egy-két meglepetést. Néhány közülük halálos lehet…

Chris Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője és kissé autista – kerüli az embereket, magányosan él és nem is vágyik másra.
Amikor egy befolyásos nagyvállalat könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik.
Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a párral. Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni.
De Chris tartogat egy-két meglepetést. Néhány közülük halálos lehet…

Gyors akciók, váratlan fordulatok és fantasztikus színészek: a film egy klasszikus műfaj megújító, csupa meglepetés darabja!

Főszereplők: Ben Affleck, Anna Kendrick, J. K. Simmons, Jon Bernthal,
Jeffrey Tambor, Jon Lithgow.
Látvány: Ondrej Nekvasil. Írta: Bill Dubuque.
Rendezte: Gavin O’Connor

Mozibemutató: 2016. október 27.
Eredeti cím: The Accountant
Színes amerikai film
Gyártó: Warner Bros.
Játékidő: 128 perc
Korhatár: 16 
Elejére!