Keresés...

Pénzes cápa viccei (12E)

Ha a Pénzes cápa (Money Monster, hazai bemutató: május 26.) kerül szóba, mindenki a két főszereplőt, George Clooney-t és Julia Roberts-et meg a rendezőt, Jodie Foster-t emlegeti. Pedig van még egy fontos szereplője a thrillernek: a tévéstúdióban élő adásban túszokat szedő fiatalembert alakító Jack O’Connell, aki azt meséli, nagyon zavarban volt, amikor elkezdődött a közös munka Clooneyékkal.

  "Kezdetben dadogtam és pirultam, amikor George Clooney-val próbálni kezdtünk – meséli a 25 éves brit színész." – Viszont szerencsére mindkettőnknek vannak ír felmenői és szeretünk baseballról dumálni, szóval, hamar közel kerültünk egymáshoz. De a barátság kevés. George nem kímélt.

O’Connell ugyanis az akciójelenetek felvétele előtt fekvőtámaszokkal készül: ő így hozza hangulatba magát. Beszámolója szerint ezt a stáb el is fogadta, és tisztelte. Ám egyszer mégis egyre hangosabb nevetés kísérte a bemelegítését. Felnézett: George Clooney állt mellette és talajtorna gyakorlatokat adott elő az 1930-as évek modorában.

  "Neki a film bevezető jeleneteiben táncolnia kellett. Amikor láttam, hogy a két táncos csajjal gyakorol, eszembe jutott, hogy visszavághatnék – vigyorog a színész aki a Skins sorozatban és a Rendíthetetlen-ben lett híres." – De úgy láttam, hogy nagyon koncentrál. Inkább békén hagytam. Ennyire még nem vagyunk jóban…

IC Press

Pénzes cápa viccei (12E)

 
Elejére!