Keresés...

http://indavideo.hu/video/Inuyasha_1resz_Az_atjaro_magyar_szinkronos?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

Pillanatnyilag Ryan Reynolds a képregény-univerzum sztárja. Hamarosan a mozikba kerülő filmjét, a Deadpool-t (Deadpool, hazai bemutató: február 11.) óriási várakozás előzi meg, és nincs versenytársa.

Eddig legalábbis úgy tűnt. A héten, a film premierjét megelőző egyik sajtótájékoztatón egy újságíró Reynoldsnak szegezte a kérdést: vajon tudja-e, hogy az interneten terjed egy netes felmérés, melyen arra lehet szavazni, hogy kinek formásabb a feneke: a Deadpool sztárjának vagy az Amerika kapitányt alakító Chris Evans-nek.

– Ne már, ezt az anyukám is hallani fogja – tért ki először a színész, aki a film kedvéért úgy kigyúrta magát, hogy a jelmezéből el kellett távolítani az eredetileg beépített izompótló párnákat, de azután sportszerűen elfogadta a második helyet.
– Kanadai vagyok – magyarázta a 39 éves színész –, azt mondják ránk, mi vagyunk Amerika feje. Lehet, hogy emiatt vagyunk fenékben kicsit gyengébbek. De csak kicsit…

by IC Press


 
Elejére!